Case Cêlavíta

Cêlavíta is al ruim 40 jaar te vinden in de supermarkt. Kenmerkend voor alle producten is dat ze vers zijn en van hoogwaardige kwaliteit. Om dat te bewerkstelligen is het belangrijk dat alle werknemers zich houden aan de bedrijfs- en kwaliteitsregels. Om medewerkers hiervoor op te leiden was Cêlavíta op zoek naar een instructiefilm. Relaties van Cêlavíta adviseerden Instructiefilm.nl.

Maatwerkfilm voor Cêlavíta

Instructiefilm.nl maakte een film met toets over:

  • huisregels;
  • bedrijfsregels;
  • hygiëne
  • voedselveiligheid.

Naast vaste medewerkers werken er ook andere personen (contractors, stagiaires) op de productielocatie. Om te realiseren dat iedereen zich houdt aan de bedrijfs- en kwaliteitsregels maakte Instructiefilm.nl een poortinstructie. De poortinstructie is een E-learning applicatie. Als iemand wil komen werken op de productielocatie moet eerst de poortinstructie (toets) met goed resultaat afgerond zijn. Zo heeft Cêlavíta haar bedrijfs- en kwaliteitsregels goed geborgd.

Bekijk de demo

Kijk hier voor een impressie van de film.

Over instructiefilm.nl

Instructiefilm.nl produceert instructiefilms, web-based poortinstructies en E-learning applicaties. Ons professioneel team staat garant voor een film of applicatie met de juiste informatie of instructie voor uw doelgroep.