Webshop

Instructies zijn voor veel bedrijven hetzelfde. Daarom heeft Instructiefilm.nl onder deskundige redactie en in samenwerking met gerenommeerde partners een aantal uniforme instructiefilms ontwikkeld die breed inzetbaar zijn.

E-learning - Online instructie Food Defense

Een online training voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie over Food Defense op basis van BRC / IFS eisen

Duur: 10 Taal: Nederlands Engels

Meer informatie

Werkhoudingen voor de beroepschauffeur

Een instructiefilm met werkhoudingen voor de beroepschauffeur met o.a.: gezond zitten, goed instappen, goed uitstappen, het werken met rolcontainers, het werken met handpallettrucks en tiltechnieken.

Duur: 20 Taal: Nederlands

Meer informatie

Online poortinstructie Veiligheid op rioolwaterzuiveringsinstallaties

Het werken op een rioolwaterzuivering is niet zonder risico. Deze web-based poortinstructie leert wat voor risico's er zijn en hoe dat je daar het beste mee om kan gaan.

Duur: 20 Taal: Nederlands Engels Duits

Meer informatie

Brand in de OK

Brand in de OK is een instructiefilm over hoe men brand in de OK kan voorkomen. Deze instructiefilm is een initiatief van het UMC Utrecht.

Duur: 40 Taal: Nederlands

Meer informatie

Brandveiligheid in ziekenhuizen

Een brand met een ontruiming is iets wat een organisatie nooit hoopt mee te maken, toch moet je er wel op voorbereid zijn. Om ziekenhuizen hierin te ondersteunen is deze instructiefilm gemaakt.

Duur: 15 Taal: Nederlands Engels Vlaams

Meer informatie

Goed Gastheerschap in de horeca

Horecaondernemers weten hoe belangrijk Goed Gastheerschap in hun zaak is. Het is echter vaak lastig en tijdrovend om dit aan het personeel over te brengen. Daarom maakte Instructiefilm.nl deze film.

Duur: 15 Taal: Nederlands

Meer informatie

Beheersing van allergenen in de voedingsmiddelenindustrie

Om draagvlak te creëren bij productiemedewerkers over het onderwerp allergenen en wat productiemedewerkers zelf kunnen doen om besmetting te voorkomen heeft Instructiefilm deze instructiefilm gemaakt.

Duur: 25 Taal: Nederlands Engels Pools

Meer informatie

Voedselveiligheid in de zuigelingenkeuken (voor één locatie)

Film over HACCP In de zuigelingenkeuken in het ziekenhuis. Bestemd voor medewerkers van één ziekenhuis (1 locatie).

Duur: 21 Taal: Nederlands

Meer informatie

Voedselveiligheid in de zuigelingenkeuken (meerdere locaties)

Film over HACCP in de zuigelingenkeuken in het ziekenhuis. Bestemd voor gebruik op meerdere locaties. Zoals door trainingsbureau's of opleidingscentra.

Duur: 21 Taal: Nederlands

Meer informatie

Veilig werken in een explosieve atmosfeer

Deze instructiefilm over 'veilig werken in een explosieve atmosfeer' maakt medewerkers bewust van het ontstaan en voorkomen van explosies.

Duur: 18 Taal: Nederlands

Meer informatie

Veilig eten in kleine woonvormen

Een film over voedselveiligheid en hygiëne in kleine woonvormen, op basis van de in 2014 vernieuwde Hygiene code voor woonvormen.

Duur: 22 Taal: Nederlands

Meer informatie

Voedselveiligheid in grootkeukens 2014

Een film over voedselveiligheid en hygiëne in grootkeukens voor zorginstellingen, Defensie en horeca. Voor zorginstellingen geldt een speciaal tarief.

Duur: 29 Taal: Nederlands

Meer informatie

Infectiepreventie in de tandheelkundige praktijk

Om tandartsen en assistenten te ondersteunen om hygiënisch te werken heeft Instructiefilm.nl samen met de WIP en ACTA een film gemaakt over infectiepreventie in de tandheelkundige praktijk.

Duur: 22 Taal: Nederlands

Meer informatie

Hygiëne en voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie

Om levensmiddelenbedrijven te ondersteunen in het trainen van bedrijfs- en hygiëneregels heeft Instructiefilm.nl een instructiefilm gemaakt over hygiëne en voedselveiligheid.

Duur: 19 Taal: Nederlands Engels Turks Pools Kroatisch Vlaams Frans

Meer informatie

E-learning infectiepreventie in de huisartsenpraktijk

Om huisartsen en assistenten te ondersteunen om hygiënisch te werken heeft Instructiefilm.nl op basis van de WIP richtlijnen een e-learning gemaakt over infectiepreventie in de huisartsenpraktijk.

Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning - Introductie 5S in de voedingsmiddelenindustrie

Duur: 25 minuten Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning - Achtergrond van HACCP

Duur: 22 minuten Taal: Nederlands

Meer informatie

Ontruiming bij calamiteit op kantoor

Brand in kantoren komt meerdere keren per jaar in Nederland voor. Om het personeel zo goed mogelijk voor te bereiden heeft Instructiefilm.nl hiervoor een instructiefilm gemaakt.

Duur: 15 Taal: Nederlands

Meer informatie