Routebeschrijving

Routebeschrijving

Ons kantoor en de montagestudio zijn gevestigd aan de Hertoglaan 51 bedrijventerrein 'De Herven' te 's-Hertogenbosch boven de showroom van Jaguar/Landrover. U neemt de rechteringang om vervolgens direct met de trap naar boven te gaan. Gebruik de bel boven het welkomstbord van Instructiefilm.nl (op het deurkozijn), een van onze medewerkers zal u ontvangen.

Vanuit de richting Utrecht - Amsterdam A2
Na knooppunt Empel houdt u op de A2 de rechter rijstrook aan (Ring) richting Veghel. Vervolgens neemt u afslag 20 'Rosmalen / 's-Hertogenbosch Centrum'. Bij de hierop volgende rotonde gaat u linksaf (driekwart rond), richting bedrijventerrein 'De Herven'. Na 500 meter ziet u aan uw linkerhand de locatie van Instructiefilm.nl.

Vanuit de richting Eindhoven - Maastricht A2
Na afslag St. Michielsgestel houdt u op de A2 de rechter rijstrook aan (Ring) richting Waalwijk. Na de splitsing van de wegen kiest u voor de twee linker rijstroken (Ring-Oost) richting Amsterdam. Na de splitsing van de wegen volgt u de rechter rijstrook en neemt u afslag 20 'Rosmalen / Transferium / De Herven'. Aan het eind van de afrit slaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de volgende stoplichten slaat u wederom linksaf richting 'Soetelieve / De Herven'. Op de hierop volgende rotonde neemt u de eerste afslag (rechtdoor), richting bedrijventerrein 'De Herven'. Na 500 meter ziet u aan uw linkerhand de locatie van Instructiefilm.nl.

Vanuit de richting Vlijmen - Waalwijk A59
Aan het eind van de N279 neemt u de afslag richting 's-Hertogenbosch richting (A2) Nijmegen / Utrecht. Kies voor de twee linker rijstroken (Ring-Oost) richting Amsterdam. Na de splitsing van de wegen volgt u de rechter rijstrook en neemt u afslag 20 'Rosmalen / Transferium / De Herven'. Aan het eind van de afrit slaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de volgende stoplichten slaat u wederom linksaf richting 'Soetelieve / De Herven'. Op de hierop volgende rotonde neemt u de eerste afslag (rechtdoor), richting bedrijventerrein 'De Herven'. Na 500 meter ziet u aan uw linkerhand de locatie van Instructiefilm.nl.