Corona instructies voor bedrijven

Hoe ga je als bedrijf om met de corona maatregelen?

Nu de corona maatregelen de laatste tijd steeds verder worden versoepeld, begint de maatschappij langzaam weer op te krabbelen. Ook veel bedrijven kiezen ervoor om meer personeel op kantoor te laten werken en de drukte op locaties neemt weer toe.

Dit vereist echter wel dat enkele maatregelen worden nageleefd. We leven de komende maanden immers in een anderhalvemetersamenleving. Voor bedrijven is het lastig om uit te vinden hoe ze hier het beste aan kunnen voldoen.

Zo is het volgens de richtlijnen van het RIVM bijvoorbeeld belangrijk dat mensen die uw bedrijf komen bezoeken, van te voren aangeven of ze klachten hebben en of ze in contact zijn geweest met mensen die mogelijk lijden aan het coronavirus.

Hoe kun je voldoen aan de RIVM richtlijnen?

Om aan dit soort richtlijnen te voldoen, kunt u gebruikmaken van de poortinstructie software van Instructiefilm Cloud Solutions BV. Hierbij krijgen bezoekers eerst een korte instructiefilm te zien, waarin alle coronarichtlijnen op uw locatie worden besproken. Zo gaan uw bezoekers goed geïnformeerd uw locatie binnen.
Na het bekijken van de instructiefilm, moeten zij enkele vragen beantwoorden, waarin o.a. wordt gevraagd of iemand bepaalde klachten heeft, of in contact is geweest met mensen die het coronavirus hebben. De bezoekers krijgt pas toegang tot uw locatie nadat ze de vragen goed hebben beantwoord en dus verklaren dat ze geen klachten hebben.
De poortinstructie is toegankelijk via een pc, laptop, smartphone of tablet. Hierdoor is er geen direct contact met een receptiemedewerker nodig en is het eenvoudig om afstand te bewaren bij binnenkomst.

Meer informatie?

Wilt u met uw bedrijf de coronamaatregelen zo goed mogelijk naleven? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.