Corona instructies voor bedrijven

Hoe ga je als bedrijf om met de corona maatregelen?

Nu de corona maatregelen de laatste tijd steeds verder worden versoepeld, begint de maatschappij langzaam weer op te krabbelen. Steeds meer medewerkers en bezoekers keren terug naar kantoor of productie. Tegelijkertijd lijkt het besmettingsniveau weer toe te nemen. Een minder alerte houding lijkt hiervan de oorzaak te zijn. 

De noodzaak om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen blijft onveranderd hoog. Dit vereist een doordachte aanpak. Instructiefilm.nl faciliteert de implementatie van de RIVM richtlijnen met praktische hulpmiddelen:

Een heldere 5 minuten online animatiefilm die kan worden gebruikt om medewerkers en bezoekers te informeren over de genomen maatregelen.

Eventueel uitgebreid met een bezoekersregistratiesysteem om medewerkers en bezoekers te informeren en te registreren. Zo kunnen medewerkers en bezoekers vooraf worden geinformeerd en geinstrueerd. Een gezondheidsverklaring kan daar onderdeel van zijn. Bij een eventuele uitbraak kan inzichtelijk worden gemaakt wie op welk moment aanwezig was. 

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan een bezoek bekijken bezoekers en/of medewerkers thuis  een korte instructiefilm, waarin alle coronarichtlijnen op uw locatie worden besproken. Door het stellen van een aantal vragen kunnen bezoekers aangeven of zij vrij zijn van gezondheidsklachten, en niet in contact zijn geweest met personen uit de risicogroep. De bezoekers krijgen pas toegang tot uw locatie als ze voldoen aan de door u gestelde criteria. 
De instructies zijn toegankelijk via een pc, laptop, smartphone of tablet. Hierdoor is er geen direct contact met een receptiemedewerker nodig en is het eenvoudig om afstand te bewaren bij binnenkomst.

Meer informatie?

Wilt u met uw bedrijf de coronamaatregelen zo goed mogelijk naleven? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.