Maatwerk E-learning

Wilt u een interactief trainingsprogramma dan is een E-learning applicatie een perfect communicatiemiddel. Een E-learning of poortinstructie combineert training, toetsing en registratie in een programma. Een zeer goede leermethode volgens de leerpiramide van Bales. Instructiefilm.nl ontwikkelde web based poortinstructie oplossingen voor o.a. Nippon Shokubai, Heineken, Vrumona, Friesland Campina, IHC Merwede, Vileda Professional, Celavita en Waternet

Werking E-learning applicatie

De cursist kan op elke locatie, op elk gewenst moment inloggen en de voor hem geschikte module volgen. Met behulp van filmfragmenten wordt een onderwerp uitgelegd en toegelicht. Daarna volgt een toets met verschillende type vragen. Het resultaat van de training wordt vastgelegd in het persoonlijke dossier van de cursist. Als de cursist de training met goed resultaat heeft afgerond, sluit het programma af met een certificaat. Leuk, effectief en doeltreffend.

Een database geeft overzicht van:

  • welke personen het trainingsprogramma hebben gevolgd;
  • welke personen de toets hebben gehaald;
  • welke onderwerpen als moeilijk/makkelijk worden ervaren;

Een E-learning applicatie kan worden geïnstalleerd op een computer, netwerk, intranet of website.

Een voorbeeld bekijken? Dat kan. Vul het contactformulier in wij sturen u een link naar 1 van onze poortinstructies of e-learning applicaties.

Instructiefilm.nl produceert instructiefilms, web-based poortinstructies en E-learning applicaties. Ons professioneel team staat garant voor een film of applicatie met de juiste informatie of instructie voor uw doelgroep.

Over instructiefilm.nl