Onze werkwijze

Uw wensen en doelstellingen staan bij het maken van een film, poortinstructie of e-learning centraal. Op basis van deze informatie en het beschikbare budget ontvangt u een offerte waarin helder en gespecificeerd is aangegeven wat u van ons kunt verwachten.  Na uw akkoord gaat een team van specialisten met uw opdracht aan de slag.

Samen met u schrijven wij een draaiboek en een scenario. Door onze ruime ervaring en affiniteit met een uitgebreid aantal onderwerpen kunnen wij 'de overlast' voor uw organisatie zoveel mogelijk beperken. Het benodigde camerawerk en de regie vraagt doorgaans niet meer dan een beperkt aantal filmdagen.

In onze professionele montagestudio monteren wij vervolgens de beelden, eventuele animaties, illustraties, voice-over en muziek tot een passend geheel. Na de concept versie is er nog alle ruimte om uw feedback en suggesties te verwerken.

U huurt bij ons geen filmdagen of montagedagen. Wij zorgen er gewoon voor dat u tevreden bent over het eindresultaat. En over het eindresultaat gesproken, wij archiveren uw project een jaar lang digitaal zonder kosten. Handig als u later toch iets wilt wijzigen.