Poortinstructie voor Farm Dairy

Instructiefilm.nl ontwikkelde een algemene online poortinstructie oplossing. Steeds meer organisaties maken daar gebruik van. Voor Farm Dairy implementeerde Instructiefilm.nl een poortinstructie oplossing voor de doelgroepen bezoekers en contractors Deze poortinstructie omvat een instructiefilm over de veiligheids- en hygiëneregels die gelden bij Farm Dairy. De poortinstructie eindigt met een multiple choice toets.

Indien de deelnemer slaagt voor de toets wordt er automatisch een toegangspasje geprint. Het met goedgevolg afleggen van deze toets is een voorwaarde om op het bedrijfsterrein van Farm Dairy te worden toegelaten.

In het eerste kwartaal van 2014 levert Instructiefilm.nl ook een in eigen beheer ontwikkeld Learning Management Systeem met specifieke algemene opleidingscontent op het gebied van voedselveiligheid, fooddefense en allergenen.

Door jaarlijks nieuwe content te plaatsen worden medewerkers regelmatig voorgelicht over actuele onderwerpen in de voedingsmiddelenbranche.

Bekijk de demo

Kijk hier voor een impressie van de film.

Instructiefilm.nl produceert instructiefilms, web-based poortinstructies en E-learning applicaties. Ons professioneel team staat garant voor een film of applicatie met de juiste informatie of instructie voor uw doelgroep.

Over instructiefilm.nl