Case Gemeente Amsterdam

De Dienst Persoons- en Geo-informatie is binnen de Gemeente Amsterdam verantwoordelijk voor de basisadministratie van persoonsgegevens van alle huidige en voormalige Amsterdammers. In oktober 2009 stapte de gemeente over op een nieuw burgerzakensysteem voor het beheer van deze persoonsgegevens.

Om de gebruikers van dit systeem zo goed mogelijk voor te bereiden op de overstap en het gebruik van de nieuwe software, maakte Instructiefilm.nl een instructiefilm waarin men ook de meest voorkomende handelingen stap voor stap kon oefenen. Zo kon de doelgroep zelf ervaren dat de nieuwe werkwijze niet alleen voor Amsterdam, maar ook voor de gebruikers veel voordelen biedt. Vanwege haar eerdere ervaringen met deze aanpak, heeft de gemeente Amsterdam gekozen om Instructiefilm.nl in te schakelen.

Bekijk de demo

Kijk hier voor een impressie van de film.

Instructiefilm.nl produceert instructiefilms, web-based poortinstructies en E-learning applicaties. Ons professioneel team staat garant voor een film of applicatie met de juiste informatie of instructie voor uw doelgroep.

Over instructiefilm.nl