Poortinstructie voor Nutricia

Nutricia maakt in de vestiging Zoetermeer vloeibare gespecialiseerde medische voeding. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bestemd voor kwetsbare doelgroepen zoals ouderen en baby's.

Voor deze doelgroepen is het extra belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de kwaliteit en voedselveiligheid van hun voeding. Nutricia stelt dan ook extra hoge eisen aan haar producten, processen en aan de medewerkers.

Om de veiligheid en voedselveiligheid op haar productielocatie te kunnen waarborgen heeft Nutricia bij Instructiefilm.nl filmbeelden laten maken van alle werkinstructies over veiligheid, voedselveiligheid en milieu.

Instructiefilm.nl heeft het filmmateriaal zo opgeleverd dat Nutricia deze beelden heeft kunnen integreren in haar eigen Learning Management Systeem. Als bezoekers, leveranciers, productiemedewerkers of contractors voor het eerst de productieruimte willen betreden moeten zij eerst een poortinstructie volgen. Deze poortinstructie is een e-learning waarin de filmbeelden van Instructiefilm.nl zijn opgenomen.