Case Scylla

Voor rederij Scylla ontwikkelde Instructiefilm.nl een aantal films over veiligheid aan boord van cruisseschepen. Een goed voorgelichte en geoefende veiligheidsorganisatie aan boord is een vereiste om bij een calamiteit de juiste maatregelen te nemen. Instructiefilm.nl ontwikkelde een trainingsfilm voor gasten en bemanning.

Veiligheidsfilm voor bemanning

Rederij Scylla heeft diverse cruisseschepen. De schepen zijn altijd onderweg met vaak wisselende bemanningsleden. Om dan iedereen goed op te leiden op gebied van veiligheid is best lastig. Daarom heeft rederij Scylla een uitgebreide instructiefilm laten maken over veiligheid aan boord van een cruisseschip. Met dit trainingsinstrument krijgen alle bemanningsleden dezelfde training en kunnen ze bij een calamiteit allemaal hetzelfde protocol uitvoeren.

Veiligheidsfilm voor de gasten

Als er nieuwe gasten arriveren op een cruiseschip van rederij Scylla krijgen zij voortaan plenair de veiligheidsfilm te zien. Tevens kunnen de gasten de film nog eens bekijken op hun eigen kamer. In de film is een menu gemaakt, zodat de gasten hun eigen taal kunnen selecteren.

Afgelopen december heeft Instructiefilm.nl de opnames gemaakt. De veiligheidsfilms worden ingezet vanaf komend vaarseizoen (maart 2012).

Bekijk de demo

Kijk hier voor een impressie van de film.

Instructiefilm.nl produceert instructiefilms, web-based poortinstructies en E-learning applicaties. Ons professioneel team staat garant voor een film of applicatie met de juiste informatie of instructie voor uw doelgroep.

Over instructiefilm.nl