Case Mora

Mora heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Een goed kwaliteitszorgsysteem waarborgt de kwaliteit van de snacks. Dit betekent dat er op de productielocatie bedrijfs- en veiligheidsregels zijn, waar de medewerkers en de externe technici (contractors) zich aan moeten houden. Om medewerkers te trainen was Mora op zoek naar een instructiefilm.

Instructiefilm personeel

Omdat Instructiefilm.nl veel kennis heeft over hygiëne en voedselveiligheid kreeg Instructiefilm.nl de opdracht om een professionele instructriefilm te maken. Instructiefilm.nl maakte een menugestuurde film waarin medewerkers zien wat de huisregels zijn en hoe ze zelf bij kunnen dragen aan een veilige werkomgeving. Deze film is inmiddels veelvuldig ingezet.

Korte instructiefilm externe technici

Naast het eigen personeel werken op de productielocatie regelmatig externe technici (contractors). Deze groep moet zich ook aan de bedrijfs- en veiligheidsregels houden. Dit is vaak moeilijker te realiseren omdat de meeste contractors maar kort op de locatie aanwezig zijn. Instructiefilm maakte voor hen een aparte korte en heldere instructiefilm.

Bert Zelihsen, Arbo-coördinator bij Mora:
'We zijn erg tevreden over Instructiefilm.nl, maar ook tevreden over de manier hoe dat Instructiefilm.nl de zaak oppakt. Na vier jaar was onze film op een aantal punten verouderd. Omdat de gehele film digitaal is gemaakt, kon men de film eenvoudig aanpassen. Hierdoor kunnen we de film nog jarenlang inzetten.'