Trainingsmateriaal voor externe technici van PepsiCo

Instructiefilm.nl ontwikkelde voor PepsiCo een maatwerk instructiefilm voor contractors over veiligheid, hygiëneregels en voedselveiligheid. Aan de hand van een beschreven praktijksituatie wordt de doelgroep bewust gemaakt over de gevolgen van onveilig gedrag.

Instructiefilm.nl ontwikkelde een algemene online poortinstructie oplossing. Steeds meer organisaties maken daar gebruik van. Voor PepsiCo implementeerde Instructiefilm.nl een poortinstructie oplossing voor contractors. Deze poortinstructie omvat een instructiefilm over de veiligheids- en hygiëneregels die gelden bij PepsiCo. De poortinstructie eindigt met een multiple choice toets.

Indien de deelnemer slaagt voor de toets wordt er automatisch een certificaat gemaakt. Het met succes doorlopen van deze toets is een voorwaarde om op het bedrijfsterrein van PepsiCo te worden toegelaten. De poortinstructie is bij PepsiCo beschikbaar in het Nederlands en Engels, op jaarbasis maken hier duizenden mensen gebruik van. De poortinstructie kan zowel bij de poort als extern via een beveiligde omgeving worden doorlopen.