Webshop

Instructies zijn voor veel bedrijven hetzelfde. Daarom heeft Instructiefilm.nl onder deskundige redactie en in samenwerking met gerenommeerde partners een aantal uniforme instructiefilms ontwikkeld die breed inzetbaar zijn.

Online instructiefilm - Infectiepreventie tandheelkundige praktijk

Om tandartsen en assistenten te ondersteunen om hygiënisch te werken heeft Instructiefilm.nl samen met de WIP en ACTA een film gemaakt over infectiepreventie in de tandheelkundige praktijk.

Duur: 22 Taal: Nederlands

Meer informatie

Online instructiefilm - Infectiepreventie in de huisartsenpraktijk

Om huisartsen en assistenten te ondersteunen om hygiënisch te werken heeft Instructiefilm.nl op basis van de WIP richtlijnen een e-learning gemaakt over infectiepreventie in de huisartsenpraktijk.

Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning - Voedselveiligheid en hygiëne

Om levensmiddelenbedrijven te ondersteunen in het trainen van bedrijfs- en hygiëneregels heeft Instructiefilm.nl een e-learning gemaakt over hygiëne en voedselveiligheid.

Duur: 19 Taal: Nederlands Engels Pools

Meer informatie

E-learning - Beheersing allergenen voedingsmiddelenindustrie

Om draagvlak te creëren bij productiemedewerkers over het onderwerp allergenen en wat productiemedewerkers zelf kunnen doen om besmetting te voorkomen heeft Instructiefilm deze e-learning gemaakt.

Duur: 25 Taal: Nederlands Engels Pools

Meer informatie

E-learning - Food Defense

Een e-learning voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie over Food Defense op basis van BRC / IFS eisen

Duur: 10 Taal: Nederlands Engels Pools

Meer informatie

E-learning - Voedselfraude

Een e-learning voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie over voedselfraude. Voedselfraude is het produceren en verkopen van voedsel, met de bewuste intentie om de consument te misleiden, om daar voornamelijk financieel beter van te worden. Of het nu gaat om een grondstof of ingrediënt die jullie inkopen, of om een eindproduct of verpakking, In deze film wordt duidelijk wat Voedselfraude inhoud en wat je kunt doen om het te voorkomen.

Duur: 10 Taal: Nederlands Engels

Meer informatie

E-learning - Voedselveiligheidscultuur

Voedselveiligheidscultuur gaat om de gedeelde waarden en normen die van invloed zijn op het gedrag tegenover voedselveiligheid in de hele organisatie.

Duur: 25 minuten Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning - Achtergrond van HACCP

In deze training leer je hoe een HACCP-systeem is ontstaan en welke stappen nodig zijn om het op te zetten.

Duur: 22 minuten Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning - Reiniging en desinfectie

In deze e-learning leer je wat reiniging en desinfectie is, wat de relatie is met voedselveiligheid, en welke reinigingsmethoden er zijn.

Duur: 22 minuten Taal: Nederlands Engels Pools

Meer informatie

E-learning - 5S in de voedingsmiddelenindustrie

Het 5S systeem is een handig, van oorsprong Japans, systeem om je werkplek schoon en opgeruimd te houden.

Duur: 25 minuten Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning - Corona veiligheidsinstructies

Een e-learning voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie over veiligheidsinstructies preventie verspreiding corona virus

Duur: 5 Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning - Instructies veilig en hygiënisch werken level D

Je leert welke veiligheidsmaatregelen hij moet nemen bij de verschillende werkzaamheden met verhoogd risico.

Duur: 30 Taal: Nederlands Engels Duits Pools

Meer informatie

E-learning - Instructies veilig en hygiënisch werken level C

Je leert waar op gelet moet worden tijdens routinematig werken.

Duur: 20 Taal: Nederlands Engels Duits Pools

Meer informatie

E-learning - Instructies veilig en hygiënisch werken level B

Je leert waar op gelet moet worden tijdens een bezoek in productie.

Duur: 10 Taal: Nederlands Engels Duits Pools

Meer informatie

E-learning - Instructies veilig en hygiënisch werken level A

Je leert waar op gelet moet worden tijdens een bezoek op kantoor.

Duur: 5 Taal: Nederlands Engels Duits Pools

Meer informatie

E-learning - Privacywetgeving Advanced

Je leert hoe je maatregelen kunt treffen om risico’s te mitigeren en te voldoen aan de regels.

Duur: 60 Taal: Nederlands Engels

Meer informatie

E-learning - Privacywetgeving Intermediate

Je leert de grondslagen van de AVG toe te passen binnen de processen van jouw organisatie. Je leert om tekortkomingen te constateren en krijgt inzicht in de privacy wetgeving.

Duur: 25 Taal: Nederlands Engels

Meer informatie

E-learning - Privacywetgeving Awareness

Je leert de regels op het gebied van privacy, persoonsgegevens en informatiebeveiliging kennen en hoe je veilig en zorgvuldig met deze vertrouwelijke gegevens om moet gaan.

Duur: 15 Taal: Nederlands Engels

Meer informatie

E-learning – Veilig eten in kleine woonvormen

E-learning over voedselveiligheid en hygiëne in kleine woonvormen, op basis van de in 2014 vernieuwde Hygiënecode voor woonvormen.

Duur: 22 Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning Voedselveiligheid in grootkeukens

Een e-learning over voedselveiligheid en hygiëne in grootkeukens voor zorginstellingen, Defensie en horeca.

Duur: 35 Taal: Nederlands

Meer informatie

E-learning – Goed Gastheerschap in de horeca

Horecaondernemers weten hoe belangrijk Goed Gastheerschap in hun zaak is. Het is echter vaak lastig en tijdrovend om dit aan het personeel over te brengen. Daarom maakte Instructiefilm.nl deze film.

Duur: 15 Taal: Nederlands

Meer informatie

Online instructiefilm – Brand in de OK

Brand in de OK is een instructiefilm over hoe men brand in de OK kan voorkomen. Deze instructiefilm is een initiatief van het UMC Utrecht.

Duur: 40 Taal: Nederlands

Meer informatie

Online instructiefilm - Ontruiming bij calamiteit op kantoor

Brand in kantoren komt meerdere keren per jaar in Nederland voor. Om het personeel zo goed mogelijk voor te bereiden heeft Instructiefilm.nl hiervoor een instructiefilm gemaakt.

Duur: 15 Taal: Nederlands

Meer informatie

Online instructiefilm – Voedselveiligheid in de zuigelingenkeuken

Instructiefilm over HACCP In de zuigelingenkeuken in het ziekenhuis. Bestemd voor medewerkers van een ziekenhuis (1 locatie).

Duur: 21 Taal: Nederlands

Meer informatie

Online instructiefilm – Werkhoudingen voor de beroepschauffeur

Een instructiefilm met werkhoudingen voor de beroepschauffeur met o.a.: gezond zitten, goed instappen, goed uitstappen, het werken met rolcontainers, het werken met handpallettrucks en tiltechnieken.

Duur: 20 Taal: Nederlands

Meer informatie

Online poortinstructie-Veiligheid op rioolwaterzuiveringsinstallaties

Het werken op een rioolwaterzuivering is niet zonder risico. Deze web-based poortinstructie leert wat voor risico's er zijn en hoe dat je daar het beste mee om kan gaan.

Duur: 20 Taal: Nederlands Engels Duits

Meer informatie

Online instructiefilm – Brandveiligheid in ziekenhuizen

Een brand met een ontruiming is iets wat een organisatie nooit hoopt mee te maken, toch moet je er wel op voorbereid zijn. Om ziekenhuizen hierin te ondersteunen is deze instructiefilm gemaakt.

Duur: 15 Taal: Nederlands Engels Vlaams

Meer informatie

Online instructiefilm – Veilig werken in een explosieve atmosfeer

Deze instructiefilm over 'veilig werken in een explosieve atmosfeer' maakt medewerkers bewust van het ontstaan en voorkomen van explosies.

Duur: 18 Taal: Nederlands

Meer informatie