Deskundigen voorspellen dat in de nabije toekomst een op de twee nieuw geborenen een vorm van een allergie heeft. Dat vraagt om een zorgvuldig productieproces en bewustwording van allergenen onder de medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie. Om draagvlak te creëren bij productiemedewerkers heeft Instructiefilm een film geproduceerd over allergenenbeheersing.
Aanmelden en registreren is heel eenvoudig. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een link. U stuurt deze link door naar de medewerkers die u voor deze e-learning heeft geselecteerd. Met deze link kunnen uw medewerkers een account maken en staat de e-learning voor hen klaar. Het certificaat wordt bij voldoende score automatisch toegestuurd.
De e-learning is geschikt als trainingsmateriaal voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie.
De e-learning wordt per mail door middel van een link geleverd.
De e-learning wordt per mail door middel van een link geleverd.
Het aangegeven tarief geldt per medewerker.
Simone Hertzberger:
'Het beheersen van allergenen heeft een hoge prioriteit. Zowel voor de producent als de retailer. Eenvoudige werkafspraken kunnen al leiden tot een goed resultaat. Door medewerkers bewust te maken van hun rol kan besmetting met allergenen worden voorkomen. Deze film geeft helder en duidelijk aan hoe ze dat kunnen bereiken. Elk voedselproducerend bedrijf zou deze film moeten gebruiken in hun opleidingen.'