Voedselveiligheid in grootkeukens 2014

Voedselveiligheid in grootkeukens 2014

Dit is een nieuwe uitgave over voedselveiligheid en hygiene voor grootkeukens van zorginstellingen.
Geproduceerd naar aanleiding van de vernieuwde hygienecode in samenwerking met het voedingscentrum in Den Haag.

Voedselveiligheid en hygiëne zijn essentiële onderdelen voor een veilige voedselbereiding in grootkeukens van zorginstellingen, Defensie en horeca. Deze film is bestemd voor alle medewerkers in een grootkeuken en gaat met name ook over welke rol zij zelf hebben in het waarborgen van de voedselveiligheid.
De film gaat in op alle processen in een grootkeuken die van invloed zijn op de kwaliteit en veiligheid van de voedselverstrekking.
De film is ook zeer geschikt trainingsmateriaal voor adviesburo's en opleidingsinstituten.

(Dit is een demovideo en bevat slechts een compilatie van de volledige instructiefilm.)

Onderwerpen die aan bod komen in deze film zijn:

  • microbiologische verontreiniging;
  • chemische verontreiniging;
  • fysische verontreiniging;
  • allergenen;
  • voedselveiligheidssysteem;
  • basis beheersmaatregelen;
  • bijzondere beheersmaatregelen;
  • controleren en registreren;
  • samenwerken aan kwaliteit en voedselveiligheid.

Deze film is ook verkrijgbaar als online product in combinatie met een toets, certificaat en registratie.

Het tarief is geldig voor één locatie.

Voor zorginstellingen geldt een speciaal tarief van â 45,00 per locatie.

Extra informatie

  • Duur: 29 minuten
  • Taal: Nederlands
  • Prijs: € 95,- excl. BTW
  • Verzendkosten: Gratis
Bestellen